Skip links

Camping Les Cruses***

Een typisch Ardèche 3-sterren camping in het zuiden van de Ardèche

Les Cruses, een 3-sterren camping in de Ardèche met een waterpark.

Koel af in het bassin van camping Cruses in de Ardèche. Op de camping kun je zwemmen in een aangelegde infinity pool met het kleine kinderbad dat overloopt in het grote bad.

  • Een groot zwembad van 11 × 7 m met een diepte van 1m10 tot 1m60
  • Een peuterbad van 5 × 6 m met een diepte van 50 cm

U zonnebaadt op onze solariumterrassen, met fauteuils en ligstoelen. Een verwarmde SPA voor 6 personen op een solariumterras maakt ons waterpark compleet. Wij informeren u dat in overeenstemming met de regelgeving zwemshorts niet zijn toegestaan. Twee tot drie keer per week bieden wij in het hoogseizoen aquafitness aan.

Rivieren Restauratie Services Onze aanpak Foto galerij
swimming pool Les Cruses

Watergebied

La Beaume et la Drobie: Gelegen op 15 minuten lopen van de camping La Beaume en de Drobie gaat terug meer dan 20 km lang. Hier ontdekt u helder, helder water om te baden, zwemmen en springen over rotsen, wilde plekken waar u zich alleen op de wereld zult voelen. La Beaume en La Drobie staan ​​bekend bij onze vissersvrienden voor het vissen op regenboogforel en AAPPMA biedt ook workshops natuurvissen onder toezicht van instructeurs. De verkoop van visvergunningen gebeurt uitsluitend via internet door op de onderstaande link te klikken: https://www.cartedepeche.fr/

la beaume

La Beaume

Camping Les Cruses biedt u verschillende diensten en activiteiten aan

  • Speeltuin voor kinderen
  • Tafeltennistafels
  • Speelkamer met biljart, flipperkast, tafelvoetbal, videogames
  • tv Kamer
  • Uitleen van gezelschapsspellen bij de receptie
  • Petanquebanen (‘s avonds verlichte banen)
  • Voetbal- en tennisbanen onderaan de camping
  • Ruimteplancha om momenten van gezelligheid door te brengen

In het hoogseizoen stellen we verschillende activiteiten voor: Zwemmen en waterwandelingen, Aqua-ontspanning, nachtzwembadavond, voetbaltoernooi, tafeltennis, jeu de boules, tekenwedstrijden, kooklessen, workshop parelarmbanden, workshop schminken en kleuren, « De ezel en de kar » (volwassene en kind), Mathieu en zijn tatoeages of Randoland (leuke en culturele oriëntatiecursus in Ribes) kinderen en volwassenen. Twee feestelijke en gezellige avonden per week.

terrain pétanque planche camping les Cruses

Het « Slow tourisme »

Wij nodigen u uit om uw batterijen weer op te laden. Kom en ontmoet familie, kinderen, vrienden, geliefden, voor een weekend of een vakantie. Kies voor « slow tourism », een soort vakantie waarbij je de tijd neemt om te verkennen. Maar ook delen, ervaringen uitwisselen en plezier maken. Dit alles met een combinatie van respect voor het milieu en behoud van lokale bijzonderheden.

Een « Eco-verantwoordelijke » benadering

We zetten ons in voor een ecologisch verantwoorde benadering van kamperen, rond acties ten gunste van duurzame ontwikkeling en het behoud van het milieu. Wees niet alleen consumenten, maar ook burgers die zich bezighouden met de verdediging van ecologische en sociale oorzaken.